pondělí 6. června 2011

MTV Movie Awards 2011

Hi :)) 
Jelikož včera se konalo předávání filmových cen MTV a musím říct, že mě většina celebrit naprosto uchvátila svými outfity tak jsem se rozhodla, že jsem pár těch podle mě TOP outfitů dám. 

Modelka roku 2009 Rosie Huntington vypadala naprosto dokonale. Šaty s leopardím vzorem a dlouhým rukávem skvěle doplnila béžovo-černýma botama a třpytivým psaníčkem


Hvězda Twilight Ságy Kristen Stewart měla užasné výrazné, červené šaty s kancelářskými sponkami a asi špendlíky a černými lodičkami! Musím říct, že tady jí to sluší podle mě nejvíc že všech MTV Movie Awards co jsem je viděla. 


Když už jsme u těch upírů tak tady určitě nesmí chybět ani Nina Dobrev, která taktéž zářila v červených šatech, ale trochu delší než ty Kristen. Doplnila je užasnými lodičkami a měla strašně krásný vlasy. 


Jako další mě hodně zaujali šaty Resse Witherspoon, která měla šedé šaty s tygrovaným popiskem a užasným střihem, plus užasné nude lodičky. Musím říct, že na fotkách vypadá hrozně svěže,krásně a štastně. 


Jako další je tady Disney star Selena Gomez. Vybrala jsem si ji hlavně pro, že na mě její outfit působil hrozně vzláštně, zajímavě, ale hlavně krásně. Měla užasné nazelenalý top, béžovou sukni a doplnila jsem to nude lodičkami a užasným psaníčkem. 


Jako další na mě zaujala Blake Lively. Měla vyrazné modré šaty se zajímavým střihem a užasně fialovýma botama! Uplně se mi to líbí jak jsou tyhle barvy spolu.


A to nejlepší nakonec. Musím říct, že ze všech těhla užasným outfitů mě Leighton Meester zaujala nejvíc! Ty šaty strasně moc slušely a to jak je doplnila těma páskovýma botama je prostě dokonalý! Prostě pro mě je TOP ze všech TOP. :D 


Xoxo Ch.





6 komentářů:

  1. Kristen a Nina jsou hvězdy prostě)))
    Líbí se mi šaty Blake, ale kdyby si rozpustila vlasy, tak by (podle mě) udělala líp :D
    ..a Leighton má skvělý ombre hair :) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Leighton je jako vždy podle mě nejkrásnější :)

    OdpovědětVymazat
  3. šaty Kristen S. mě zaujaly nejvíc ! :) .. ale do mého vkusu se nejvíc hodí šaty Resse :)

    OdpovědětVymazat
  4. Oni jsou všechny tak krásný:) a ten poslední outfit je fakt úžasnej

    OdpovědětVymazat
  5. Everyone look so good here!!!

    xo Jackie
    http://livingaftermidnite.blogspot.com

    Hope you'll stop by my blog & enter my giveaway!

    OdpovědětVymazat