neděle 5. června 2011

IGNIS BRUNENSIS 2011

Hi :))
Tak včera jsem neměla čas jsem napsat, ale dneska to napravím delším článkem :)
Ráno a vlastně celí dopoledne jsem uklízela, vlastně celej byt a začala se chystat na Ohně do Brna. Když už jsem byla nachystaná, tak to skoro vypadalo kvůli pár vecem, že ani nikam nepojedem.
Nakonec jsme, ale jeli. Prvně jsme jeli to Olympie kde jsme byli asi 5 hodin a potom ještě ve Vaňkovce. Kolem tý déváty až půl desátý jsme jeli teda konečně už na ty ohně. Ohňostroj jsme sice moc neviděly, protože jsme přišly pozdě a nebylo nikde místo. 
Potom jsme se ještě zdržovali u stánků a tak. Kolem jedný nebo tak nějak jsme jeli zpátky k hlavnímu nádraží, a teď jsme nevěděli kam a prej, že pudem do Nebe, tak jsme se ptali každýho druhýho kde to je a každej že jo nám řekl jinou cestu. Po cestě  se k nám připojil ještě jakej si kluk. Vůbec ani nevím kdo to byl :D Nakonec, když jsme došly do toho Nebe tak tam byli jenom pár třináctiletech kluků, nebo kolik jim bylo a tak jsme šly dál a teď ani nevím kam :D Jo myslím, že jsme šly hledat XXL a tak jsme se zase všech ptali :D No nějak jsme tam nedošli, ale do vůbec nevadí. Chodili jsme po Brna a potkali jsme tam takový černochy, jako mluvili na nás anglicky  a  jako něco jsem i rozumněla :D Potom odešli a začali jsme mluvit zase s někým jiným klukem :D Sice mi říkal jméno, ale nějak se nevzpomenu :D 
No bylo kolem třetí a už jsme šly na vlak( dřív nejel) a dojdem na nádro a vlak 50 minut zpoždění. Takže dom jsme dojeli kolem pátý. 
Musím, ale říct že ten večer jsem si užila a bylo fajn :)) 
Tady je pár fotek ještě z Olympie a Vaňkovky, ty fotky potom už fakt nejsou zveřejnitelné :D 





 Do těch aut jsem se zamilovala♥ :D 



Xoxo Ch.

3 komentáře: